Kundvagn : 0 Objekt
Valutor:

Frakt & Retur

På vår hemsida din fulla belåtenhet är vår högsta prioritet för långsiktiga affärer mellan oss, erbjuder vi returinstruktionen. Innan du vill returnera varor, vänligen kontakta oss via e-post för att diskutera problemet du har först.
Om du vill återgå dina objekt, vänligen meddela oss via e-post eller chatt först ange orsaken och ordernummer för retur inom 7 dagar efter mottagandet. Dina synpunkter är mycket viktiga för oss. Alla objekt måste skickas tillbaka komplett med originalförpackningen. Alla paket ska skickas via en lätthanterlig metod. Vi är inte ansvariga för paket förlorade i transit. Var uppmärksam på att de ursprungliga fraktkostnader återbetalas. Så kontakta oss med alla dina frågor och funderingar innan du gör din beställning.
utbyten
Inom 7 dagar från den dag du köpte, om du hittar de produkter du väljer inte uppfyller dig när det gäller färg eller storlek, känner vi beklagar att det inte kommer att bytas ut. Men om det är våra misstag, det kan returneras och bytas ut enligt följande villkor. Du måste skicka tillbaka till oss produkterna i originalförpackningen; produkterna borde ha inte användas.
När vi får produkterna skickas tillbaka direkt, kommer vi att ersätta den med nya och skicka tillbaka dem till dig. Sändningsavgifterna för den ersatta produkter som vi fartyget till du bör också tas ut av dig. Innan du skickar artiklar för utbyte, vänligen överföra kompletterande fraktkostnaden för att vända tillbaka ersatta artiklar från oss först. Så snart betalningen klar kommer vi att ersätta de objekt som skickas från dig.
återbetalning
Om du vill ha en återbetalning kommer vi att ny kredit den ursprungliga köparens kredit- eller betalkort för summan betalas mindre postkostnader. Låt tre arbetsdagar från vår mottagandet av returnerade varor för en återbetalning som ska bearbetas. Du kommer att få en bekräftelse e-post när transaktionen har slutförts. Det kan ta upp till tio arbetsdagar för medel för att reflektera över ditt konto.
Avbokning
Om du har lagt en order och vill avbryta senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Vi tycker så synd att vi inte kan avbryta order när ordern har skickats. Tack för att du förstår. Om ni insisterar att annullera din beställning, observera vår politik för återvändande. Delvis återbetalas kreditkort avgift dras från kreditbeloppet.
tillbaka